Ateljén är öppen när vi är hemma och har tid.

Som egenföretagare med många olika uppdrag har jag svårt att låsa fast mig vid att ha regelbundna öppettider. Därför är det lättast som besökare att följa mig på Facebook eller Instagram för att veta när det är öppet eftersom jag lägger in det där. Men man kan alltid ringa eller maila några dagar innan man är intresserad att komma förbi så kan vi säkert lösa det.

OBS: Vi har tyvärr ingen toalett.

 

Det är lätt att se från RV108/13 om vi har öppet!

 

ALDO-Glass!

Jag har tagit in närproducerad glass. Det är italiensk glass från daAldo som idag tillverkas i Bjuv (tidigare Skanör-Falsterbo). Han gör dom nästan för hand så dom är lite dyrare än ”vanlig” pinnglass men är sååå mycket godare. Och eftersom dom tillverkas med naturliga råvaror innehåller dom massor av fiber. Det gör att dom mättar mer och smälter inte lika fort som annan glass. Väl värd att smaka!
Jag säljer för tillfället sex olika smaker PRIS: 40 SEK/st

Lite bilder på alster som finns till salu

Jag är ju en skapande person som älskar tekniker och material. Därför är min repertoar ganska spretig men med en ”Hållbar rEKOunik Form”. För mig är det viktigt att tänka några steg längre än att bara göra. För mig måste det vara hållbart även utifrån ett miljöperspektiv. Och prismässigt måste det vara hållbart för mig som företagare också. Så är man ute efter något billigt semesterminne ska man nog inte tro att man hittar det hos mig. Men om man vill ha något unikt och kan köpa det med gott samvete, då är jag verkligen rätt val!
Du kan köpa unikt 64-bitars pussel för 150 kr på Skräpmonstret som står utställt på Naturum vid Söderåsens Nationalpark.
3D-tavlor i en blandteknik. 2.500 SEK/st
3D-tavlor i blandteknik. Pris: 3.000 SEK/st
Turneringar med kätting Pris: 800 SEK/st. 3D-tavla Pris: 3.000 SEK, Broderi: Privat
Diverse Luffarslöjdsalster, ex Fnurris till amaryllis Pris: 90 SEK/st, Stora blomsterpinnar med prismor Pris: 90 SEK/st eller 250 SEK/3st. 3D-tavla ”Flabb” (i färg) Pris 3.500 SEK.
Jag säljer också mina Noctitassels här. En reflex som håller år efter år. Dessa finns i olika färger och längder, alla unika. Pris 100 SEK/st

 

Div. tavlor målade i olja. Pris från 300 SEK/st
Fyndhörna: Här finns alster som jag satt ner 50% på priset. Inget fel på dem, vill bara dom ska vidare.
Halsband med dekorerad hästskosöm. Alla unika. Pris: 50 SEK/st