…eller som luffarna själv kallade det, trådtjack.

Krok till Korg

Vill du testa ett hantverk som är otroligt kreativt och bra att kunna? Jag erbjuder en kurs på sex tillfällen där du får chans att lära dig hantverkets grunder i hur du bearbetar och sammanfogar järntråd från krokar till korgar. Du får tips och lär dig trix hur du får tråden att bli det du vill och vilken tråd som är bra till vad.

Kommentarer från deltagare; 
”Mkt trevligt att kunna skapa ngt traditionellt hantverk som också blir vackert och praktiskt.”
.
”Det är en rolig o inspirerande kurs där man som fortsättare har möjlighet att utvecklas i nya tekniker. Trevligt o avkopplande. Duktig o mysig lärare.”
.
”Luffarslöjd är kul och kreativt hantverk. Resulterar i användbara grejer.”
.
.

NÄR: Tisdagarna 26/1, 2/2, 9/2, 16/2, 2/3 och 9/3

VAR: Billingehus, Billinge, Skåne (på ovanvåningen i det gamla huset bakom förskolan/idrottshallen)

PRIS: 1200 kr exklusive material.

Max 6 deltagare (min 2 pers).
På grund av Corona och för att alla ska få chans till ordentlig hjälp. Om jag skulle bli sjuk eller får annat förhinder flyttas tillfället fram till lämpligt datum alternativt kursdeltagaren får pengarna tillbaka.

Verktyg får man ha med själv även om jag har lite tänger att låna ut. Jag säljer glödgad järntråd i olika dimensioner men man får givetvis ta med sig annan tråd om man vill det.

Anmäl dig genom att maila till dunja.kalk@pluradivisa.se.

 

För företag, familjer, skolor

som vill vara kreativa ihop och samtidigt ta del av ett gammalt hantverk; välkomna att diskutera en lösning som passar i dessa tider.