Ateljén


   

Öppet efter överrenskommelse!

Som egenföretagare med många olika uppdrag har jag svårt att låsa fast mig vid att ha regelbundna öppettider. Därför är det lättast som besökare att följa mig på Facebook eller Instagram för att veta när det är öppet eftersom jag lägger in det där. Men man kan alltid ringa eller maila några dagar innan man är intresserad att komma förbi så kan vi säkert lösa det.

Paus för Våfflor, Kaffe & Glass

Tyvärr måste vi pausa våffelvagnen. På grund av galet dyra avgifter som Söderåsens miljöförbund vill kassera in från vår lilla verksamhet finns det inte en chans att kunna få ihop detta ekonomiskt som det ser ut nu.

    

Kommer man med motorcykel kan man lätt parkera på gräset tack vare våra plattor vi lagt för det ändamålet.

Lite bilder på alster som finns till salu i Ateljén

Jag är ju en skapande person som älskar tekniker och material. Därför är min repertoar ganska spretig men med en ”Hållbar rEKOunik Form” -röd tråd.

För mig är det viktigt att tänka några steg längre än att bara göra. För mig måste det vara hållbart även utifrån ett miljöperspektiv. Och prismässigt måste det vara hållbart för mig som företagare också. Så är man ute efter något billigt semesterminne ska man nog inte tro att man hittar det hos mig. Men om man vill ha något unikt och kan köpa det med gott samvete, då är jag verkligen rätt val!

Du kan köpa unikt 64-bitars pussel för 150 kr på Skräpmonstret som står utställt på Naturum vid Söderåsens Nationalpark.
3D-tavlor i en blandteknik. 2.500 SEK/st
3D-tavlor i blandteknik. Pris: 3.000 SEK/st
Turneringar med kätting Pris: 800 SEK/st. 3D-tavla Pris: 3.000 SEK, Broderi: Privat
Diverse Luffarslöjdsalster, ex Fnurris till amaryllis Pris: 90 SEK/st, Stora blomsterpinnar med prismor Pris: 90 SEK/st eller 250 SEK/3st. 3D-tavla ”Flabb” (i färg) Pris 3.500 SEK.
Jag säljer också mina Noctitassels här. En reflex som håller år efter år. Dessa finns i olika färger och längder, alla unika. Pris 100 SEK/st

 

Div. tavlor målade i olja. Pris från 300 SEK/st
Fyndhörna: Här finns alster som jag satt ner 50% på priset. Inget fel på dem, vill bara dom ska vidare.
Halsband med dekorerad hästskosöm. Alla unika. Pris: 50 SEK/st